30 april, hmm..

Nu är apu:n slut, blää! Jag trivdes så hemskt mycket så jag vill vara kvar där. Jag vill inte tillbaka till skolan! Uscha.. Det enda som är bra är jag får träffa mina töser, inget annat.

Varför ska allting vara så här just för oss?

28 april, tisdag

Jag kan lova att jag trivs på min apu-plats, hur bra som helst. Bästa ägarna, roliga, trevliga och hjälpsamma. Helt underbart! Så skönt att kunna ha lite roligt när allt är skit.
Saknar dock mina töser, men vi syns ju på måndag.

25 april, ..

Tusen frågor surrar i mitt huvud, jag vet varken ut eller in. Problemet är att jag inte vill ha svaret på frågorna.. Vad är egentligen bäst, att veta eller att inte veta? Jag vet faktiskt inte. Jag vet inte om jag orkar det här, jag vet inte vart jag ska ta vägen när det blir som värst. Det känns som att jag lever i en mardröm och det finns någon som ser till att jag aldrig kan vakna. Jag behöver någon som väcker mig och säger att allt är bra, jag vill ifrån den här mardrömmen!

21 april, apu-plats

Ge mig förslag på en apu-plats, jag blir tokig!

20 april, hör och häpna!

Idag skulle jag ha påbörjat min apu, men nu har det blivit så att sissel har haft liiiiite annat att tänka på, så det blidde inte så. Istället fick sissel åka till skolan och försöka få tag på en apu-plats i sista minuten, tror ni det fungera? Blää, jag är inte bitter!

Just nu vill jag bara gå och lägga mig och sova och aldrig kliva ur sängen, men det lär ju inte bli så att jag har sådan tur så istället gruvar jag för mig att gå lägga mig. Man måste ju kliva upp till slut, eller hur? Om jag sitter vaken så går tiden mycket långsammare (okej, det är ju inte riktigt så, but you get it!) så då betyder det att det är längre tid innan man ska kliva upp, fast om man aldrig har sovit så kan man ju inte vakna? Hmm, tankerubbningar, javisst!

Tror det är dags för sissel att krypa ner under täcket, även fast klockan inte är så mycket. Tror det märks om man ser hur jag är just nu, haha.

BTW, jag glömde bort varför jag valde rubriken medan jag skrev. Den har liksom inget med inlägget att göra, hmm.. Justja, sängen!

20 april, dålig uppdatering..

Är det bara min dator det är fel på? Det här är det tredje inlägget jag skriver som inte blir publicerat på en gång när jag skriver det. Jag vet att det står att det kan dröja några minuter, men det har alltid ordnat sig på en gång för mig! Kanske är jag bortskämd?

20 april, tar tillbaka "blää't"

Det är bara firefox som inte funkar, så jag tar bort det tidigare blää't och ger det till firefox istället!


20 april, blää

Jag försöker ändra textstilen, men tror ni det funkar?! Gaah!

19 april, en riktig tv-kväll

Det blir en riktig tv-kväll idag, har suttit vid tv:n sen typ kvart över tre. Haha. Det började såklart med One Tree Hill, helt underbart. Nu är det Gossip Girl, sen blir det Wipe out. Alltså en helt underbar kväll.


19 april, desperat

Sitter och blänger lite på Desperate Housewives nu, jag missade det i tisdags så det är bara att ta igen det nu. Skitbra tycker jag!


19 april, design

Min blogg ser så tråkig ut, jag vill ha något nytt. Men jag är kass på att designa, jag har ingen aning om hur man gör. Det finns ingen med lite för mycket fritid? Haha.


18 april, hmm..

Jag vet inte vad jag ska göra för att bloggen ska bli intressantare, har du något förslag? Jag lever inte ett speciellt spännande liv, bara väldigt jobbigt.

Allting är väl okej nu, antar jag.. Fast ingenting är bra, långt ifrån. Jag är så fruktansvärt rädd och det finns ingenting jag kan göra åt det. En dag i taget..

14 april, dissa google!

Dissa google och börja med growyn istället, miljövänligt!

13 april, what a break!

Jag kan börja med att säga att det här lovet inte har blivit ett dugg som jag hade tänkt mig, inte en enda avslappnande sekund. Konstant orolig, men det hör väl till min vardag. Jaja, jag ska inte sitta här och vara bitter. Tror faktiskt jag ska gå och sätta mig framför tvn en sväng, man kan kanske hämta lite krafter därifrån?


Dagens bästa: hmm, fanns det något?
Dagens sämsta: ungefär allt..
Dagens roligaste: min mamma är söt.
Dagens godaste: godis.

2 april, lov

Nu har man nästan lov, om jag inte hade bestämt mig för att göra en uppgift imorgon istället för tidigare i veckan så hade jag varit ledig imorgon. Men dum som jag är..

Lovet kommer väl inte vara så intressant antar jag, det blir väl bara till att vara hemma och ta det lugnt och så. Rätt skönt det också.

Dagens bästa: klar med naturkunskapskursen
Dagens sämsta: skola?
Dagens roligaste: mina vännor :)
Dagens godaste: cookies :D

2 april, spanska

Varför måste man ha spanska? Jag kommer inte använda det iallafall, tror jag iaf.. Jag kan inte prata tillräckligt bra för att kunna använda det jag kan om jag åker till spanien eller något. Blää, varför går jag sam?

1 april, april april

Jag har faktiskt inte blivit lurade idag, inte vad jag vet iallafall. Det man inte vet mår man inte dåligt av. Har haft rättskunskapsprov idag då, gick väl rätt bra tror jag. Vi får väl se när det är rättat.

Jag borde läsa lite naturkunskap nu, men jag hinner förhoppningsvis med det senare eftersom att jag inte är så taggad på att göra det nu.

Faktiskt väldigt bra dag idag, jag trivdes verkligen med mitt sällskap (som vanligt), vi är ganska lika vi tre :) lika knäppa allihopa ;)

Dagens bästa: mina töser :)
Dagens sämsta: slutade tjugo minuter efter att tåget gick så fick vänta i två timmar på nästa..
Dagens roligaste: mina töser här oxå ;)
Dagens godaste: my ice-cream :)

RSS 2.0