...

Jag är trött på att inte kunna andas, jag vill bli frisk nu!

Matte, matte hela dan!

Jag är så taggad för matteprov imorgon! Min näsa rinner, jag nyser typ varje sekund, huvudet dunkar och halsen svider och kliar. Och som grädden på moset mår jag illa.. Känns kanonbra tycker jag!

P.S. Jag är sugen på semla..

Jadu

Har nyss kommit hem, det gick bra hos veterinären.

Sitter och försöker orka plugga lite matte, men känner verkligen inte för det.

Förresten så tycker jag inte om att blogg.se har gjort om sidan när man har loggat, för såna som mig blir det faktiskt svårt att förstå hur man ska göra. Tänk lite på mig nästa gång! ;)

Sjuk

Blää, hatar att vara sjuk..
Hatar att missa saker i skolan, dock kanske jag inte missar så mycket idag?
Jag har i alla fall pluggat på spanskaglosor till nästa vecka, kände att jag var tvungen att göra det.

20 dagar..

.. kvar till jag fyller 18 år :D


Jag kan inte andas, jag hör ingenting, jag har ont i halsen och huvudet och jag mår illa, ingen toppendag idag direkt. Men man ska väl inte klaga antar jag.

Nu väntar 2 timmar och 45 minuters Redovisning & beskattning, följt av 1 timme och 45 minuter Företagsekonomi B som sedan är följt av 1 och 40 minuter Spanska steg 4.
Fast jag har såklart lunch emellan också.

22 dagar kvar..

.. tills jag fyller 18! :D
vilket betyder att jag idag är 17 år, 11 månader och 9 dagar.

Dagen

Idag blir det att åka en sväng till Edsbyn för att fira kusin som har fyllt 19 :)

Sen när man kommer hem blir det till att plugga, samhällskunskap b och matte b, jippi! Ääh, är redan så himla skoltrött. Men vet ni vad? Jag har typ bara ett och ett halvt år kvar i skolan, helt sjukt! Dock måste jag ju plugga vidare sen, men först blir det ett år i USA! :D (förhoppningsvis)

Vänner

Varning för långt, kanske tråkigt, inlägg!

Ibland när allt är tungt kan jag undra var alla mina vänner har tagit vägen.. Väldigt få hör av sig och frågar hur jag mår, och när de väl gör det känns det som att det bara är för att vara trevlig. Jag förstår att man inte alltid kan höra av sig och så, det är inte det jag ber om. Men att man kanske visar lite grann iaf att man bryr sig är väl inte för mycket att begära? De som sa att de alltid fanns där om jag behövde prata, var är de? Jag måste lita på någon för att kunna anförtro mig, hur kan jag lita på någon som inte finns där?
Bara för att det har gått några månader betyder det inte att jag mår bra, det betyder inte att jag inte fortfarande lever i min bubbla, det betyder inte att jag inte behöver stöd, det betyder inte att jag längtar tillbaka till mitt gamla liv och det betyder definitivt inte att jag inte saknar.
Allting är hemskt tungt ibland, med vänner blir allt lättare, men ibland känns det som att jag blir bortglömd..
Jag har bestämt mig för att jag inte längre ska behöva vara den som hör av sig jämt, betyder det att jag tappar kontakten med vissa så fine, de är isåfall tydligen inga riktiga vänner.

I won't wake up everyday just hoping that you'll still care..

Plugg

Så, imorgon börjar skolan igen. Konstigt nog så tycker jag att det är rätt okej, jag vill lära mig. Fast den känslan håller väl som längst i till imorgon bitti när man måste kliva upp 5.30.
Bläää..

Idag ..

.. väntar ett besök hos tandläkaren. Wish me luck!

..
är jag exakt 17 år, 10 månader och 23 dagar.

.. är det 39 dagar kvar tills jag fyller 18!

.. är det ca 15 grader kallt ute. Uscha.

.. är det 4 dagar kvar till skolan börjar, blää!

.. är det 155 dagar kvar till skolavslutningen! (har inte räknat bort lov och andra skojiga dagar)


Bara lite snabb info sådär, haha.

Snödrivor och pulkaåkning

Idag har jag och Angelica varit ute och lekt i snön med Laban, faktiskt lite roligt. Dock ville inte han bli blöt och snöig alls. Jag och Angelica sprang och hoppade i snödrivor och ropade på honom medan han stod och tittade på oss med en blick som sa "är ni dum? tror ni verkligen jag vill blöta ner mig?".

Aja, vi gav upp snödrivshoppandet och försökte oss på lite pulkaåkning. Laban kom dock fram till att det var mycket roligare att springa bredvid och skälla på pulkan än att faktiskt åka på den. Så där kom vi nedför backen i ett himla liv med hunden i släptåg. Folk måste undra vad det är för folk som bor på backen..

Men men, det var mysigt.

Gårdagen

Jobbade 7 timmar igår, rekommenderar verkligen inte att spendera så många timmar vid en fritös. Yrsel och illamående var två känslor jag hade hela dagen, inte det bästa jag varit med om direkt. Men men, man tjänade ju sig en liten kosing.

Och nu är det så att jag inte har någonting alls att skriva, har ingen inspiration över huvudtaget. Jag skriver när jag kommer på någonting att skriva helt enkelt.

RSS 2.0