Jobba, jobba, jobba

Imorgon börjar en ny arbetsvecka, bara två kvar tills semestern! Kommer att jobba 4 veckor från att jag började efter studenten, sen semester i fyra veckor. Inte helt fel. Kan det inte vara så hela året?

Tänkte försöka jobba över lite den här veckan så att jag kan gå hem tidigare på fredag, marknaden börjar ju då! Inte för att jag är så intresserad av just marknaden, men kvällarna kommer äga!

26 juni

Har suttit och kikat lite på bilder från studentveckan, nästan så man får ångest. När man ser vissa bilder inser man att det hade varit bäst att stanna hemma. Risig tjej. Men det är väl meningen att det ska spåra på studentveckan?

...



google

Blabla

Har jobbat och slitit den här veckan, det har faktiskt varit rätt skoj. Har hunnit vara både i verkstaden och på kontoret, kul när man får göra olika saker.

Sen mitt upp i allt så har jag blitt sjuk också, förkylningar kan ta sig någonstans.

Har satt upp mig på lite lägenheter, hoppas man får någon. Vi får se, vi får se. Börjar dock fundera om det kanske är bättre att bo kvar i den här hålan, men vi får se.

Business 3b

Vilken underbar vecka jag har haft, vilka underbara lärare och vilken underbar klass jag har haft under de här tre åren. BP3b 08-11 kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Alla har sin egna lilla del, alla är unika på sitt sätt.

Jag har varit någon som inte har tagit så stor plats under dessa år, av olika anledningar, men nu på slutet har jag kommit klassen närmare. Det finns många härliga människor som jag hoppas och vet att jag kommer träffa efteråt. Ni är guld värda mina änglar!

Jag har satt upp mig på en lägenhet i Gävle, en tvåa. Hoppas, hoppas, hoppas att jag får den och att den ser bra ut. Jag vill flytta, jag vill kunna träffa folk. Jag vill kunna hålla kontakten med min underbara klassen.

Business 3b, ni är underbara!

Studentvecka

Imorgon drar studentveckan igång, som vi har längtat!

Måndag: Brännboll + efterfest
Tisdag: Vattenkrig + barrunda (som jag skippar)
Onsdag: Femkamp i skolan + onsdagsfesten
Torsdag: Vilodag, mys i Boulongern med klassen
Fredag: STUDENTDAGEN!

Studentmiddag


RSS 2.0