Allt och inget

Börjar det bli dags igen? Jag tror faktiskt det.

Har dock inte så mycket att berätta, kan inte avslöja så mycket av mina planer än. Men det kommer, ni får vänta med spänning. Typ. Har varit hemma sen i onsdag, sjukt ont i huvudet. Inte van att ha glasögon. Men min kära optiker gav mig rådet att undvika dem i en vecka då jag har något på högerögat som kan utvecklas till en infektion som kan leda till en skada. Och det vill jag ju inte. Men imorgon ska jag tillbaka och kolla läget. Kommer bli riktiga bundisar hon och jag innan det här klart. Men det är ju trevligt. Och det bästa av allt - det är gratis. Har något garantipaket, betala 600kr typ (tror jag?) och sedan får man springa där hur många gånger man vill under ett år. Det är ju väldigt praktiskt nu när jag jobbar på vår vänskapsrelation.

Jaja, nu ska jag inbilla mig att jag ser utan glasögon ett tag. Inte så lätt när man är nästintill blind. Men pojkvän sa att om jag blir blind så får jag iallafall en blindhund gratis. Så det är ju något att se framemot.

Uppdatering: Men vart tog alla radbrytningar vägen? Hmm..
Uppdatering 2: Nuså, jag hittade dom.

Förändring

Nu ni, nu händer det saker i fröken Fredrikssons liv. Och satan vad bra det känns! Har haft lite småpanik inför vissa saker som kommer försvåra, men det löser sig. Jag kommer att klara mig. Det är inte värt att fortsätta såhär bara för att en förändring kan leda till att det kan uppstå svårigheter. Nu ska jag ta mig ur det här, nu ska jag förändra mitt liv. Nu ska jag äntligen ta tag i mig själv! Förklaring kommer inom kort, ellerja, nästa gång jag kommer på att jag har en blogg.

RSS 2.0