Btw!

Igår såg jag och Angelica en björn, jätteläskigt var det! :O

"Första" skoldagen

Imorgon är det första riktiga skoldagen det här läsåret. Imorgon börjar vi med schemat alltså. Jag börjar klockan 11.50 men jag måste åka hemifrån ca 9.00, känns inte allt för roligt. Men men, ska iaf bara in och ha en lektion, företagsekonomi B. Hoppas på att första lektionen blir lite slapp, haha.

I miss you

And even though it's different now
You're still here somehow
My heart won't let you go
And I need you to know
I miss you

I know you're in a better place, yeah
But I wish that I could see your face, oh
I know you're where you need to be
Even though it's not here with me

Schemat

Idag har vi fått schemat, dock kan det bli ändringar. Vår skola lyckas alltid få något fel på schemana och måste göra om dom varje gång typ. Men om dom inte ändrar något så ser det rätt bra ut, skönt.

Statistik

När jag tittade in på statistiken idag så tyckte jag att det såg väldigt konstigt ut, men tänkte att det säkert bara var min dator som behövde lite tid på sig. Så där satt jag och väntade, helt plötsligt började jag dra musen över statistiken och upptäckte då att blogg.se har gjort om designen där. Så där hade jag suttit och väntat i onödan, haha.

Första veckan ..

.. är nu avklarad. Och vad har vi gjort? Typ ingenting. Slappt och tråkigt, uscha. Jag vill nästan hellre plugga än att bara sitta i skolan och inte gör någonting alls. Men men, nu är första vecka slut och nästa vecka börjar vi på riktigt. Lärarna skulle ha lagt ut schemat på progress under dagen, men har de gjort det då? Nope, men vem hade trott något annat?

Depp..

Idag känns allt tungt, det känns som att jag ska kvävas.. Vi fick ett brev från kyrkan idag där det stog att mamma nu ligger i minneslunden, när jag öppnade brevet kände jag att jag fick svårt att andas. Allt blev verkligt för stunden.
Livet bara flyter på annars, det känns som att man lever i en bubbla där man inte riktigt förstår vad som har hänt eller det som kommer att hända. Jag förbjuder nästan mig själv att tänka för mycket på det, för jag vet att jag inte klarar att ta itu med det nu. Men jag måste ju göra det någon gång, och när jag bara låter det vara så sliter det hela tiden upp nya sår. Usch, jag tycker verkligen inte om det här..

Första dagen

Idag var första skoldagen. Allt är sig likt, dock hittar man knappt på skolan nu. Det är inte för att jag har gått och blivit glömsk, det har faktiskt varit lite ombyggnationer under lovet. Skåpen i källaren, creapy.
Vi fick iaf skriva cv idag, men det hade jag redan gjort, sen skulle vi leta apu-plats. Apu:n ska vi ha om 10 veckor :P

Yey..

Imorgon börjar skolan, ser verkligen inte fram emot det. Uscha!

Dålig

Hua vad dålig jag har blivit på att uppdatera, men när skolan börjar blir det väl kanske lite mer. Kommer ju sitta vid datorn hela dagarna så jag kommer nog hinna skriva något inlägg :)

Mys

Idag har jag spenderat några tillsammans med Ida, hur mysigt som helst.
Hon packade, jag tittade på och pratade. Vi tittade på film "Vägen till Eldorado" och kom fram till att vi ska ta en gammal eka och en häst i den och dra iväg och leta efter Eldorado, tror ni vi lyckas?
Sen kom Hanna och vi satt och pratade ett tag, sen blev det hem för att äta för min del.
Nu sitter jag framför tv:n och kikar på någon revy på 4:an.

Bort

Jag vill bara bort härifrån ett tag, vartsomhelst, till en öde ö eller något. Bara jag får vara själv och slippa allt ett tag..

Snuten ...

... i Hollywood 3 går på tv nu, jag tycker det är riktigt skoj :) Dock är 1:an och 2:an bättre, men det brukar ju vara så. Jaja, det duger helt klart :)

Jobb

Idag har jag jobbat, hur kul som helst! :D dock har inte mitt huvud kunnat tänka ordentligt idag, men det har gått bra ändå. Det är bara att hoppas att jag inte har lurat någon, haha.

Like a walk in the park

Idag har jag varit ute och promenerat med min kära vän Ida, hur kul som helst :)
Det är så lätt att prata med henne, behöver verkligen henne nu.

Pirater

Idag bunkrade familjen upp med popcorn, chips och läsk, satte och framför tvn och kollade på Pirates of the Carribean och bara tog det lugnt. Det var skoj, jag älskar de filmerna! :D
Är hur trött som helst nu, funderar nästan på att gå och lägga mig, nästan :P

Kyle XY

Jag sitter och tittar lite på Kyle XY nu, har gjort det några dagar nu. Jag tycker det är bra faktiskt, spännande.

Uppdatering

Usch, vad jag har blivit dålig på att uppdatera. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om..

Elva

Jag hade elva läsare igår, inte så pjåkigt men jag tyckte om när det var 36 st ;)
Tack för att ni läser :)

8 st

Idag har det bara varit 8 läsare hittills, bättre kan ni ;)

Besökare

Igår hade jag 36 unika besökare på min blogg, hur kul som helst :) tack allihopa som tittade in :) Dock tror jag aldrig att jag kommer att komma upp i den höga siffran igen, för den är hög för mig. Men det är väl bara att fortsätta som vanligt, så ni behöver ju inte räkna med så mycket inlägg ibland, haha.

Prenumerera ...

.. på min blogg på bloglovin :)

30+

Nu har jag haft över 30 läsare idag, jag är stolt! :)
Tack för att ni har läst och fortsätt gärna med det :)

En enda person

Om en till läser min blogg idag så har hela 30 st gjort det, det låter inte så mycket för vissa. Men för mig är det, så kan inte någon se till att en person till läser? ;)

En fråga,

hur hittade alla till min blogg helt plötsligt? :) vet inte om ni kommer läsa det här nu, men vore kul med svar.

Besöksrekord

och kommentarsrekord tror jag, skitkul! :) tack hörni! :D

Fixat?

Jag kanske har lyckats fixa det nu, men det blir ingen annan färg på texten hur mycket jag än försöker. Hjälp mig?

Internet Explorer

Kan inte alla använda det så slipper det se så konstigt ut med "peacerichsson" ?

Design

Kan inte någon hjälpa mig att göra en design? Ingenting vill samarbeta med mig.

Allt för min syster

Den boken håller jag på och läser nu, riktigt bra faktiskt.
Den handlar om en tjej (Kate) som får leukemi när hon är två år, hennes föräldrar bestämmer sig för att "tillverka" en syster för att hennes bror (Jesse) inte är en perfekt match för att kunna donera blod och organ till henne (Kate). De plockar alltså ut de gener som behövs för att donatorn/systern (Anna) ska kunna ge sin syster (Kate) allt det hon behöver för att hon ska kunna överleva, hon blir alltså ett designat barn. Men till slut tröttnar (Anna) och sätter igång en rättsprocess och vägrar donera medan hennes syster (Kate) behöver det som mest.

Filmen ska definitivt ses av mig när den kommer ut på bio.

RSS 2.0