Babbel..

Jag spelade ju på Lingbo(L)yran i Lördags, brännboll alltså. Och nu har jag en träningsvärk/sträckning som inte är att skoja med, kan inte gå i trappor. Haha, vilket betyder att jag knappt tar mig utanför dörren. Aja, det går väl över :)

Har jobbat tre av fem helger nu, känns bra. Dock betyder det också att sommarlovet kommer ta slut så småningom, vilket inte känns så himla bra. Men, jag börjar ju sista året då och när jag är klar med det så drar jag iväg till USA ett år, det ska bli skoj :)



Grattis på födelsedagen mamma, saknar dig.. <3

Blablabla

Var till "Playa de (del?) Långbo" idag och badade, otroligt varmt för att vara där. 22-23 grader. Då kan man ju bara undra hur varmt det är i Lingan, kanske får ta och testa det någon dag.

Morgondagen spenderas i Oklahoma (Ockelbo) med Helen :)
Det blir lite kubbspelning och badande, om det blir fint väder vill säga. Håller tummarna för det.

Jobb, tredje dagen

Nu har jag jobbat klart för den här helgen, skönt! Hoppas på mer folk nästa helg, det vore väldigt skoj. Men jag och Jossan ska jobba 11.00 - 15.00 då, så då är det väl större chans att folket visar sig. Hoppas vi på iaf.

Jobb, andra dagen

Det gick bra att jobba igår, lite krångligt med priserna i början bara men det blev bättre. Blir att jobba samma tid idag. Hoppas på mer folk idag, så se till att ta er dit och fika lite :)

Jobb

Idag börjar jag jobba, 15.00 - 19.00, så då hittar man mig på Hembygdsgården här i Lingbo.

RSS 2.0