En månad..

.. kvar till julafton!

Blandade känslor måste jag säga..

Övningskörning

Nu har jag precis varit ute och övningskört, dock inte så långt. Men det är väl kanske tur för Lingbos invånare att jag inte är igång så mycket? Vi kan ju inte riskera att det blir färre än vad det redan är. Nejdå, riktigt så illa är det inte, men lät inte bilen konstigt på något ställe? ;)

Plugg?

Jag är faktiskt på plugghumör nu. Synd att jag inte har något att plugga på, detta humör infinner sig inte speciellt ofta. Har i alla fall fixat företagsekonomin till imorgon och funderar på om jag ska börja lite på engelskan, men vi får se. Känns som att jag inte riktigt har förstått uppgiften så jag får fråga imorgon hur det ska vara :P



Några dagar över ett halvår har gått, jag förstår ändå inte. Kommer jag någonsin att förstå? Ibland hoppas jag att jag gör det, ibland hoppas jag att jag aldrig kommer göra det.. Jag saknar och älskar dig så mycket.

Rädda julen

Jag har blivit jättedålig på att uppdatera, uscha, men jag har inte haft något att skriva om och jag har inte haft någon ork..

Men se till att rädda julen nu!

RÄDDA JULEN!

Oseriöst

Jag hade tänkt vara duktig och skriva ett seriöst inlägg idag, men jag orkar verkligen inte. Har absolut ingen inspiration, men det kanske kommer tillbaka. We'll see.

Fram och tillbaka

Idag har det varit rörigt på City Gross, hallelujah. Jag har inte veta vart jag skulle vara och vad jag skulle göra, haha. De slogs om mig, haha. Eller ja, inte just mig, det var nog mest en praktikant de slogs om, tyvärr var det jag. Så jag har varit på två avdelningar idag, sprungit typ fram och tillbaka. En av de som arbetade var tvungen att typ följa med mig till en annan som arbetar där för att jag skulle veta vart jag skulle ta vägen, haha. Aja, det kanske blir bättre imorgon.

RSS 2.0