Velpotta

Åh vad jag velar och har mig.. Vet inte vad jag vill längre. Vill jag jobba eller vill jag plugga? Vill jag bo såhär öde eller vill jag bo i en stad? Vill jag bo i Sverige eller vill jag bo utomlands? Vad vill jag och vart vill jag vara? Jag har ingen aning längre.. Jag vill ha mina sötisar nära, men det är svårt när dom är utspridda.. Blir tokig på mig själv, önskar att jag för en sekund visste precis vad jag ville..


Helgen

Har haft en fin helg, som oftast nuförtiden. Somnat och vaknat bredvid finaste, finns inget bättre. Träffat syster och hennes tjockis, behövligt. Bara varit, tagit det lugnt och andats.


Hjärta

Sen kan jag ju passa på och tala om att jag och finaste har varit tillsammans i två månader nu. Stackarn, men det verkar inte som att han tycker att det är så farligt. Kanske är det som gör det mest synd om honom..


Godisförbud

Känner mig som typ tio, men nu ska det införas ett godisförbud. Inget godis, inga bullar (förutom när någon fyller) och tyvärr ingen mer favoritmix. I'm gonna miss you my love!

Nu ska behovet bort, en gång för alla! Inga undantag, förutom födelsedagar såklart. Nu ska det göras på riktigt!

Som belöning om jag klarar mig till sista mars ska jag unna mig något roligt, en bil kanske. Eller ny dator. Vi får se vad som lockar mest just då.
Till sista mars kanske inte låter så länge, men vi kan ju säga såhär, det är under att jag inte ser ut som en boll!

Det kommer bli svårt, men jag ska lyckas! Go Sissel, go Sissel!


Rematch

Nu ska jag ta tag i det här igen. Kommer antagligen funka en vecka, för sån är jag. Men just nu känner jag för att göra det här, så vi kör på och så får vi ser hur länge det håller.

Lite små updates från mitt liv:
* fått fast jobb - underbart!
* börjat fundera på vad jag vill bli och faktiskt kommit fram till något, sjukt otippat yrke för mig
* sagt upp lägenheten och påbörjat hemflyttning, vilket både är negativt och positivt. Negativt för att jag är rädd för att känna mig instängd, positivt för att jag kommer närmare hjärtat. Vilket leder mig till nästa punkt...
* blivit sådär sjukt töntig som jag egentligen inte tycker om. Men när man har finaste pojkvännen så är det bara så. Vilket leder till nästa punkt...
* ÄNTLIGEN låtit någon riva mina murar, kanske har jag till och med hjälpt till att riva dem. Hittat någon jag kan prata med om allt, någon jag kan gråta i närheten av utan en riktig anledning, någon som jag vet aldrig skulle såra mig medvetet, någon som alltid ställer upp, någon jag kan vara elak och jävlas med och veta att jag kommer få precis lika mycket tillbaka. Någon jag kan vara mig själv med, någon jag behöver. Egentligen kanske jag borde använda "den" istället för "någon", för det är precis så det är. Jag har hittat Den med stort D. Han med stort H.
* och där kom beviset på att jag har blivit töntig..
* lagt USA och au pair-planerna på hyllan ett tag och istället tänkte plugga för att ta mig någonstans. Men även har funderingarna på ett back packer-äventyr dykt upp. Vi får se vad som händer helt enkelt.
* försöker tänka om och stressa mindre. Försöker hitta ett sätt att leva för min skull och göra det JAG vill.

Näe, nu får det räcka för idag. Blev ett långt inlägg det här.. Tror jag iaf, skriver på ifånen så det är lite svårt att avgöra.
Jaja, puss på er sötisar!


RSS 2.0