Sissel är 6467 dagar

Jag känner mig nog mer som en fisk än som en vattuman, men det kanske beror på att jag egentligen ska vara född i fiskarnas stjärntecken?


Vattuman (20 januari - 18 februari)

Meddelsam, intellektuell och positiv


Nyckelord: Förening, revolution, vågor, telepati, exentritism, perversitet, intuition, protest, reform, sprängning

Färg: Blå
Metall: Uran
Stenar: Safir och opal

Vattumannen längtar efter ombyte och personlig frihet. Vänlig och ägnar sig ofta åt humanitär verksamhet. Han har en komplicerad karaktär och verkar ofta "vara kommen från en annan planet". De ser längre fram än de flesta andra och kan förutse händelser och konsekvenser. Självgod och självsäker anser han att hans avancerade idéer är de rätta och att således alla andra har fel... Originell, oberäknelig och okonventionell, men också oerhört charmerande och vänlig. Rebellisk och struntar i andras åsikter. Är ofta rent ut sagt "tjurskallig"! Oberoende, uppfinningsrik, rationell och intelligent. Svårt att knyta vänskapsband, eftersom har har en avvisande attityd. Dock trofast och lojal i kärleksrelationer.

Lämpliga yrkesval: Författare, talare, föreläsare, vetenskapsman, uppfinnare, astronom, socialarbetare.
Fysiska kännetecken: Slank, rena drag, brett mellan ögonen och en behaglig mun.
Känsligaste kroppsdel: Vader och anklar



Fiskarna (19 februari - 20 mars)

Känslomässig, intuitiv och negativ

Nyckelord: Rytm, vätskor, flytande, abstraktion, flykt, mystik, sömn, onaturlighet, skådespeleri, meditation och förevändning
Färg: Sjögrön
Metall: Tenn
Stenar: Krysolit och månsten

Fisken är helt uppfylld av känslor. Anpassningsbar, vänlig och blid. Lättrörd och alltid lika angelägen att hjälpa andra. Anpassar sig till omgivningen i så hög grad att han ibland uppfattas som utan egna åsikter. Trots att många Fiskar är dagdrömmare, lever de ett helt och fullt liv genom att följa sin intuition och lyckas också kanalisera den på ett konstruktivt sätt. Känsligheten gör att de ofta utsätts för faror och onda aningar, vilket gör att de ofta känner sig ängsliga och lätt blir deprimerade. De lever gärna i en låtsasvärld som för glädje med sig till andra. Självbedrägeriet och flyktbegäret Fisken känner, gör att han kan hamna i missbruk...! Hans flyktbehov kan av andra uppfattas som feghet, men Fisken tycks resonera som så: "Jag strävar för inget, ty inget är värt min strävan"... Blir lätt tvivlande. En sann romantiker och en god älskare. Sätter alltid partnern i första rummet. Naiv och fantasifull.

Lämpliga yrkesval: Allt som har med konstnärlighet att göra, ex. Konstnär, dansare, poet, skådespelare, eller där intuitionen kan användas som ex. medium. Även vårdande yrken är lämpliga.
Fysiska kännetecken: Sorgsna, uttrycksfulla ögon, Mjukt silkigt hår, ofta smilgropar.
Känsligaste kroppsdel: Fötterna


...

Vad gör man när paniken sakta växer inom sig? Vad gör man för att dämpa den? Ingenting, det finns ingenting som gör det bättre, man tvingar bara sig själv att fortsätta andas även fast det är tungt och det känns som att man ska kvävas. Jag orkar inte med det här..

29 okt

Idag har jag träffat Ida, det var verkligen på tiden.
Vi pratade en massa och tittade på film, män som hatar kvinnor. Bra, men ruskigt äcklig!



Jag saknar dig så hemskt mycket, jag älskar dig.
Varför ska livet vara så orättvist?

Skola

Sitter och väntar på att vi ska börja skolan, som alltid kommer vi för tidigt till skolan. Inte ett dugg roligt, men det är väl så det är när man bor som man bor.
Vi ska redovisa vårt arbete som vi har hållit på med den här veckan inför alla på skolan typ, inte kul.. Men det ordnar sig, det blir bra.

Söndag

Snart bär det av för att handla lite grann, hoppas på att man hittar något skoj :)


Look for the girl with the broken smile..

Idol

Vem hejar ni på? :)

Jag ställer frågan idag igen, hoppas på något svar i alla fall den här gången. Kom igen nu, det är ju pinsamt om jag inte får något svar ;)

Andragradsekvationer

Om en timme ska jag åka till skolan och ha matteprov, känns inte ett dugg bra. Det känns som att jag inte kan det här. Uscha.. Men men, wish me luck!

15 oktober

Dagen kommer spenderas med matteboken och huvudvärk, weehoo!

Lugnt

Idag tar jag en lugn kväll och struntar i att plugga, det visar sig på fredag om det var ett dumt beslut. Men jag känner att jag är helt slutkörd och att jag behöver en ledig dag. Imorgon blir det att plugga matte stenhårt! Det ordnar sig, det blir bra.

Vem är du? :)

Mina kära läsare, kan ni inte tala om vilka ni är? Hjälpa mig att bli lite positiv sådär mitt i allt pluggandet. :)

13 oktober

Geografin slutade tidigare, redovisning gick typ skit. Känns som att vi skulle ha sagt mer än vad vi sa, men men. Det ordnar sig, det blir bra.

Företagsekonomiprov om en och en halv timme, kommer nog inte gå alltför bra. Men det återstår att se. Det ordnar sig, det blir bra.

Jag försöker intala mig att allting ordnar sig, allting blir bra.

Stress

Företagsekonomi, totalt onödigt. Varför ska det vara nödvändigt att lära sig? Okej, jag vet varför. Men varför går jag där? Jag vill göra någonting roligt. Jag hatar prov, jag hatar redovisningar, jag hatar att stressa upp mig så hemskt inför såna saker. Jag stressar upp mig och sedan orkar jag inte plugga, vilket resulterar i att allt blir skit. Jag orkar inte..

Dagen

Bussen var tio minuter försenad. Jag mådde illa efter ca 1 kilometer och jag skulle åka ca 7 mil. Ingen bra morgon för mig. Dock verkar dagen bli rätt bra. Jag kommer att sluta ca 12, men jag måste iofs stanna kvar till tidigast klockan 2. Men det ordnar sig, det blir bra.

Buss

Hata x-trafik för att jag måste åka buss till skolan imorgon, uscha. Jag hatar att åka buss, blir alltid åksjuk och har blivit det så länge jag kan minnas, känns inte så frestande att åka till skolan imorgon. Men jag antar att jag måste, känns inte som att det är riktigt rätt läge att missa något nu. Aja, det är väl bara att le och se glad ut.

Sängen

Snart får det nog bli sängen med företagsekonomiboken för min del, blää!

Söndag

Det blir en riktig pluggdag idag, men det blir nog mest företagsekonomi. Noll motivation, någon som kan ge mig lite?

...

Jag är trött på allt, jag vill bara härifrån för en stund. Jag orkar inte med skolan och att de pressar oss till max, jag orkar inte gå runt och inte känna att något är positivt. Allting är negativt i min värld, jag kan bara känna negativa känslor. Jag känner mig trött, stressad, lättirriterad, ledsen och arg. Jag orkar inte hela tiden försöka hålla inne mina känslor för att risken att jag sårar någon är stor, jag vill bara kunna leva som en vanlig människa.

Idol 2009

Idol! :D vem tycker ni ska vinna?

Rubrik

Idag ska jag försöka plugga lite matte b, företagsekonomi b och spanska, men jag vet inte om jag orkar. Jag måste nästan, har mattekomplettering imorgon, företagsekonomiprov på tisdag och spanskaläxa till på måndag. Och sen har jag typ 300 andra saker att göra oxå, toppen..

Ledig

Ledig imorgon, väldigt välbehövligt. Jag är inte gjorde för att kliva upp 5:30 på morgonen, verkligen inte. Uscha, jag vill bara sova. Dock måste jag plugga väldigt mycket imorgon, hur mycket som helst att göra nu ju.
Efter Greys blir det nog sängen, är verkligen hur trött som helst nu. Allting blir värsta konstigt skrivet, men jag skyller på att jag är trött ;)

Greys

I love Greys Anatomy :D

Sweet silver lining

Kate Voegele - Sweet Silver Lining


Företagsekonomi B

Har företagsekonomi nu, har gjort klart alla uppgifter. Vad gör man då? Jadu, kanska ska fråga Rolleboy?

Företagsekonomi B

Nu väntar 3 (?) timmar företagsekonomi B med Rolleboy, woho!

Väggen, här kommer jag!

Vatten är det absolut tråkigaste som finns att skriva om, varför ska man då göra det? Det känns som att läraren typ står och hejjar på när vi är på väg in i väggen, yeehoo! Vi kommer snart att vara där, alldeles snart. Vad glad han kommer vara när han har lyckats.

Depp-Sissel är igång, orkar absolut inte engagera mig i att skriva om vatten nu.. What's the point?

English ...

.. is fun, probably one of my favourite subjects. But I can't think and I can't speak today, not good..

Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Att göra:

Det här har jag att göra i skolan innan höstlovet (tror det är allt?):

Geografi A - grupparbete
- Skriva uppsats
- Redovisa skriftligt på något vis
- Skriva egen reflektering

Samhällskunskap B - grupparbete
- Skriva ihop allting och redovisa muntligt
- Skriva egen reflektering

Prov
- Matteprov
- Företagsekonomiprov

Läxor
- Spanskaläxor
- Engelskaläxor

Español

Usch, jag kan inte spanska. Jag vill inte skriva en text i imperfekt. Hur skriver man?

Hatar..

Jag hatar verkligen Geografi! Jag kommer absolut aldrig ha användning för det, känns bara onödigt att försöka engagera sig.. Aja, jag måste fixa det här.

The Notebook

Jag älskar "The Notebook" men jag antar att de flesta tjejer gör det. Tänk om man kunde hitta någon som Noah, det vore inte dåligt det inte ;)

Helg



Så tycker jag om att det är helg! :D

RSS 2.0