Box

Skippade zumban. Hade inte ork att koncentrera mig tillräckligt efter stängning på jobbet. Får bli en annan vecka.

Blev box däremot. Så fruktansvärt kul! Sjukt taggad inför nästa pass, synd att man måste vänta en vecka bara..

Känns bra att jag har börjat komma igång och att jag tycker att det är kul. Riktigt bra! 


Ååh, taggad!

Träning i veckan

I söndags blev det 15min löpning enligt schema. Sjukt skönt, gick bra.

Igår körde jag och Jossan ett muskelpass, hoppas på mindre träningsvärk den här gången! Känner inte av så mycket än iallafall, men det kommer nog. Tråkigt annars, lite träningsvärk vill man ju ha.

Ikväll väntas ett corepass och ett kettlebellspass. Ska bli spännande. Körde ju core förra veckan också, så där vet jag väl pretty much vad som kommer hända.
Men kettlebells är nytt för mig, har aldrig hållit i en kettlebell. Eller, inte så att jag har tränat med den iallafall.

Imorgon väntas zumba och box. Har sjukt dålig koordinationsförmåga, så zumban kommer nog bli ... spännande. Är sjukt taggad på boxen!
Blir nog intervaller om jag hinner också, annars får det bli på torsdag.

Kommer antagligen ha en rejäl träningsvärk dom kommande dagarna, skönt! Då känner man att man har gjort något!

Underbart!

Blev ett corepass idag. Kändes som att tiden gick jättefort, så det var skoj.
Har träningsvärk lite här och var, men de gör mig bara glad. Jag vill känna att jag har gjort något. Hoppas på mer värk imorgon!

Imorgon är det dags för ett intervallpass igen, så roligt! 
Och jobb. Längtar hem från jobbet när jag är där så jag kan träna. Kan ni tro det? Att jag säger så? 

Muskelpass

Har skaffat träningskort för pass idag. Jag och Jossan, det känns bra. Barndomsvänner som fortfarande håller kontakten, kan det blir bättre?

Iallafall så körde vi ett pass direkt, ett muskelpass med skivstång. Kan knappt lyfta armarna. Det var spännande att duscha kan jag lova..

Imorgon väntad ett corepass och eventuellt ett steppass. Men vi får se hur mycket vi orkar och hur mycket träningvärk vi har.

Känns skoj att jag har kommit igång med både kondition och styrka, nu gäller det bara att hålla i. 
Så skönt att röra lite på sig!

Löptur

Löptur på ca 15min avklarad, så himla skönt! Blev dock lite varmt mot slutet, så det får bli mindre kläder nästa gång. Eller ja, iallafall tunnare. 

Följer ett schema i Löpträna - roligare och effektivare av Håkan Jörgesson.
Om jag följer det ska jag klara av att springa en mil om x antal veckor. Så det är väl bara att hålla sig till det och försöka.

Idag var det alltså ett pass på 15min som stod på schemat. Så, check!

Stolt!

Efter jobbet idag blev det intervallträning. Kändes tyngre idag, men det kan ju bero på att jag har sovit dåligt plus att luften är så kall så det gör nästan ont att andas. Så jag ser inte det som något bakslag liksom. Ska hålla mig positiv!

Sjukt stolt över mig själv över att jag drog ut direkt när jag kom hem trots att jag var helt slut! Känner mig lite piggare nu, som man vet att man blir, så det är ju därför man orkar.

Jobb

Har sovit jättedåligt inatt, somnade sent och har vaknat typ sjutton gånger. Och så klart skulle det vara inatt, för idag ska jag jobba. 8-14:30 och jag har inte kunnat somna om sen 4:30 ungefär.
Så jag räknar med en grymt trött Sissel idag..
Men nu är jag uppe och har käkat lite frukost, så nu känner jag mig piggare ett tag. Blir väl trött lagom till jag ska börja jobba.. 

När jag kommer hem är det dags för intervallträning, så roligt tycker jag!

Underbart!

Var ut på en löptur vid åtta ungefär, så skönt! Det är så underskattat att springa i vintermörkret. Det bästa som finns! 

Kallt, så man håller en behaglig temperatur hela vägen. Mörkt, men ändå ljust av snön. Inte en enda människa ute typ, så ingen man behöver anpassa sig efter.

Sen är ju löpning bland det bästa man kan hålla på med, man känner sig så fri!

Intervaller

Intervallträning, check!
Så skönt! Man känner sig så levande när man får ta i och springa fullt ut. Känns som att man är helt oslagbar, ingenting är omöjligt. 

Löpning

Har sprungit för första gången med pulsmätaren idag, men har provat lite på promenader tidigare, det funkade tyvärr inte så jättebra. Själva bandet är för stort så det gled ner efter första stegen..

Funderar på om det eventuellt kan gå att få det lite mindre med hjälp av en säkerhetsnål.. Får prova helt enkelt. 

Var skönt att komma ut och röra på sig lite iaf, känns bra liksom. Så nu är det bara att hålla i. 

Ska följa med hjärtat till gymet någon dag också har jag tänkt, är så tråkigt att vara där själv så då blir det inte av. Så mer inspiration till det hoppas vi på. Blir säkert roligt det också när man börjar orka lyft lite mer och så.

Leksak!

Nu är min leksak äntligen här! Tänk vad roligt vi ska ha tillsammans!

Har suttit och pillat lite med den och jag är redan kär. Får försöka hinna med en provning imorgon, idag har jag fullt upp tyvärr. 


RSS 2.0