OJ!

Men OJ, vad dåliga ni är på att kommentera!

17 dagar kvar...

... tills jag slutar på jobbet. 17 arbetsdagar. Den 11 maj jobbar jag min sista dag.
Just nu känns det bara skönt, men jag misstänker att det kommer kännas lite sorgligt när det börjar närma sig.

Men spänning väntar, ååh vad kul det ska bli att börja plugga. Helt seriöst.

Äntligen - mina planer

Nu så, nu ska ni få en liten update om vad som händer i mitt liv.

Först och främst har jag sagt upp mig, jobbar sista dagen 11 maj. Har istället bestämt mig för att börja plugga.
Har sökt sommarkurser, Vittnespsykologi och Introduktion till Kriminologi. Sedan har jag även sökt kurser inför hösten, det är då Tillämpad Kriminologi 1 och 2. Allt på IT-distans.
Funderade på att söka Kriminologprogrammet på Mittuniversitetet i Sundsvall, men jag bestämde mig för att jag inte vill flytta än. Så istället börjar jag med att läsa de två kurserna de läser den första terminen på programmet och hoppas på att kunna hoppa på programmet så småningom.

Och ni förstår inte hur lycklig jag känner mig nu!
Finaste pojkvännen, finaste familjen, finaste vännerna och nu börjar även framtiden klarna. Kanske har tillochmed jag äntligen listat ut vad jag vill göra med mitt liv. Håll tummarna!

P.S. Jag blir nästan liten ledsen om ingen kommenterar ett "vad kul" eller "grattis" eller liknande.. Har iofs inte kommit in än, men vi håller tummarna.

Personligt

Nu är jag inne i en sån där period igen. Eller det har jag väl iofs varit ett tag. Orkar ingenting, vill ingenting. Orkar och vill bara vara med min prins. Och eftersom att han jobbar skift så blir det svårt i veckorna. Så på söndagskvällarna sitter jag och fjantar och saknar honom två minuter efter att jag har blivit ensam. Jag brukar skylla på vintern, den gör alltid mig deppig och jag tappar all ork. Jag hoppas att det är det nu också, att allt kommer att ordna sig så fort sommaren kommer. Men kanske har min tur runnit ut. Kanske börjar allt komma ikapp mig, kanske börjar det bli dags att göra något åt det. Kanske gör det det eftersom att jag till slut känner mig lycklig, kanske orkar jag ta itu med allt.
Men jag håller fortfarande tummarna för att det är vintern som gör det..

RSS 2.0