Norrmän

Idag har dom åkt hem, tråkigt. Jag vill ha dom här, har haft det så skoj när jag har fått varit med släkt och slappnat av lite. Hoppas på att en av dom kanske tittar hit en sväng i höst oxå :)
Jag hoppas på att man kanske kan jobba där i sommar, det vore skoj :) härligt att spendera nästa hela sommaren i Norge :)

Just so you know

Det har verkligen blivit dålig uppdatering nu ett tag, och inte tror jag att det kommer bli bättre inom en snar framtid heller. Nu har vi släkt här från Norge och jag planerar att umgås med dem istället för att sitta vid datorn. Bara så ni vet liksom.

Matshopping

Det blev det idag, väldigt spontant. Vi kom helt plötsligt på att vi skulle dra til Gävle och handla lite och det gick ju bra. Det gick snabbt, vi bara slängde ner massa mat i vagnen medan vi sprang förbi hyllorna. Haha, okej det kanske inte riktigt gick så fort. Men det gick rätt fort om man tänker på att vi handlade mat åt 7 pers och för flera dagar.

Hur ointressant blev det här inlägget på en skala mellan 1 och 10?

Ja, vad ska man skriva?

Usch, vad dålig jag har blivit på att uppdatera. Jag känner bara att inte har någon orka att göra det och jag vet inte heller vad jag ska skriva om.

Idag har jag börjat städa mitt rum, det är gaanska stökigt, haha. Men det blir nog bra när det är klart, det ska bli ommöblering oxå så vi får väl se om det blir bra.

Harry Potter

Jag har nu tittat på alla fem Harry Potter filmer som har kommit ut på dvd, så nu är jag väl förberedd för morgondagen. Då ska jag, Ida och Mikaela dra iväg och titta på den sjätte på bio, skoj vill jag lova :)

Saknar

Jag saknar den här människan så otroligt mycket, måste hittas på något någon dag tycker jag :) <3
Allt roligt vi har varit med om, såna saker som verkligen är vi. Sprängda kladdkakor, kärleksbrev, skrattanfall, mobbning av kläder, you name it. Vi har verkligen gått igenom allt med varandra och jag vill lova att vi har haft roligt :)


Bullar i ugnen

Idag har jag varit jätteduktig och bakat bullar, och tro det eller ej, men dom blev faktiskt goda ;D

Datorer

Jag har två bärbara datorer nu, eller egentligen bara en som är min, skolan äger den ena. Men iaf, förr hatade jag min dator och tyckte mycket bättre om skoldatorn, men vet ni vad? Jag har totalt ändrat åsikt. Jag älskar nu för tiden min egna dator.

Kört

Tills nu varade det, nu är det kört. För er som inte förstår, titta förra inlägget.

Firefox

Om alla bara använder Firefox så ser det ut som innan, men hur länge varar det?

Fix it!

Kan ingen fixa min blogg? Orkar verkligen inte krångla själv eftersom att jag inte vet hur man gör. Men den ser ju faktiskt ärligt talat ut som skit just nu.

Skit

Bloggen ser ut som skit, jag skulle inte ha gjort något. Uscha, orkar inte fixa det nu heller, eftersom att jag är kass på det.

P.s. Jag älskar dig

Jag älskar den filmen!


Orkar inte..

Jag har sådan himla huvudvärk och jag mår inge vidare, så jag orkar verkligen inte skriva ett seriöst inlägg idag. Det får helt enkelt bli imorgon.

Dagen

Ja, idag har det väl inte hänt så mycket. Jag klev upp klockan fem imorse för att dela ut reklam, blää, skönt att det bara är två helger kvar nu.
När jag kom hem vid sju fick det bli att sova lite igen, haha. Sen har väl dagen bara flytit på med lite film, tv och tv-spel. Vi har plockat fram nintendo 64, Mario Cart spelas för full rulle hela tiden nu, hur kul som helst.
Jaja, huvudvärken kommer igen nu så nu blir det väl att ta det lite lugnt bara. Jag kanske skriver om lite mer onödigt senare, vi får se.

Webcam

Såhär glad blir Sissel när hennes webcam samarbetar och äntligen fungerar!

Hurtig

Jajamen, idag har jag varit riktigt hurtig. Jag har varit ute och sprungit (okej, vi kan väl säga promenerat, det blev mest så) alldeles själv, efter en skogsväg! :O förstår ni, jag som är så himla rädd för skogen, eller ja, det är väl björnar och annat läskigt som jag är rädd för. Jag var inte ens rädd när jag gick där, det var faktiskt avslappnande. Men förstår ni vad duktig jag har varit idag?

God morgon

Ja, god morgon folket. Sovit gott? ;) Har inte jag gjort iaf, konstigt att jag är trött jämt förutom på nätterna. Jag kanske är en uggla eller någonting sånt egentligen? Jag måste nog ta och snacka med en läkare om det.

Länge leve Bernie ..

is the shit :D haha, hur kul som helst :D

<3

Jag saknar dig så hemskt mycket mamma, jag vill ha dig här <3
varför ska allt vara så orättvist? :'(
Jag älskar dig <3


In my heart you will live
Until it's time to see you again
Can I face the world without you
I don't know if I can

I have no clue..

vad jag ska skriva om. Hjälp mig!

Trött

Javisst, jag är trött, nyhet? Näe, inte direkt. Uscha, jag vill veta varför jag är så trött!

Stick i fingret

Idag var jag och tog blodprover, de tittade mitt blodvärde och så. Hon som tog det var tvungen att sticka mig två gånger i fingret, helt i onödan egentligen. Jag kunde ha sagt ifrån början att det inte var det som var fel med mig, det är någonting annat. Blää, vad jag hatar det  här.

Design

Finns det någon gullig människa som
är duktig på att fixa bloggdesigner?
Jag är kass och jag har tröttnat på hur
det ser ut nu. Så snälla, finns det någon
som skulle vilja hjälpa mig?

Trött

Jag är trött jämt och jag har världens huvudvärk.
Jag hoppas verkligen att dom ser något på
blodproverna imorgon, annars blir jag ju tokig.
Låter kul va?

Vänner

Gud vad jag älskar tv-serien vänner :)
sitter och nöter en säsong nu, typ femte
tror jag? Hur kul som helst, jag älskar
Chandler :)

En fråga..

Jag har förresten en fråga, hur många har
dissat google och börjat använda growyn?
Det är mycket bättre för miljön, så se till att
börja använda growyn istället.

Prenumeranter

Jag såg nyss att jag har hela 3 prenumeranter, coolt ;)
vilka är ni underbara människor?

Besöksrekord

Igår hade jag besöksrekord, tror jag ;)
men jag tänker inte berätta hur många
som läste, då skäms jag bara, haha.
Nejdå, det är bättre med få riktigt bra
läsare, eller hur?

Dålig dagen efter

Ja, nu tänker ni säkert att jag råkade dricka lite för mycket igår, men ack så fel ni har. Jag drack inte en dropp, precis som alltid. Ändå känner mig väldigt trött, har en jävla huvudvärk och mår väldigt illa. Undrar hur det kan komma sig? Jag har faktiskt ingen aning, för lite sömn kanske?

Jag somnade väl kring två i natt och klev sedan upp vid sex, det betyder 4 timmars sömn. Dock sov jag lite extra när jag kom hem vid åtta så jag borde väl ha blivit normal, men så är inte fallet. Så nu planerar jag en tidig kväll, det blir nog sängen alldeles strax.

Ganska långt, oviktigt inlägg, ha så kul mina läsare.

Jag saknar dig mamma <3

Lingbo (L)yran

Där har jag varit och tittat hela dagen idag, väldigt mysigt.
Mycket trevligt sällskap av Helen och lite annat skojigt folk.

Snart ska jag dra till Ida och ska träffa henne och Frida.
Sen lite senare ska vi gå upp till parken tillsammans,
hoppas på att det blir skoj. Men det blir så roligt som
man gör det, och det är vi nog tillräckligt bra på ;)

Tack Malin, min trogna läsare ;)


Jag saknar dig mamma <3

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Berätta..

.. vilka ni är! ;) jag vill veta :)

Bokat möte

Jag har ett möte preliminärt inbokat söndagen den 17 april 2011, jag tycker redan om Skandinaviska Institutet.

Promenad

Jag har alldeles nyss kommit hem efter en promenad med min syster. Vi gick 1 mil, förstår ni hur hurtiga vi är? Varmt som satan blev det iallafall, solen steker. Men man ska inte klaga, vi fick röra på oss och det är fint väder, det ska vi väl vara glada över.

CSI

Jag älskar den serien, jag skulle verkligen kunna
tänka mig att jobba så när jag blir lite äldre.
Det kanske är något värt att satsa på?



(förresten så Horatio min idol, hur cool som helst
)

Taggad

Jag har blivit jättetaggad på att blogga, men vet inte riktigt vad jag ska blogga om. Vad vill ni läsa om mina få, men kära, besökare?

Besökare

Jag har väldigt få besökare varje dag, men de som besöker tycker jag faktiskt kan skriva vilka de är. DO IT!

Badande

Det blev ingen promenad idag, fy på mig. Men jag har dock badat, har inte kunnat simma för att poolen är för liten (jag plockade fram en liten igår, haha), men det var skoj ändå. Väldigt skönt och svalkande.

Jag har läst ut "Låt den rätte komma in" idag, hur bra bok som helst, rekommenderas verkligen.

Jaja, nu ska jag fortsätta titta runt lite granna här.

Jag saknar och älskar dig mamma <3

Aktivare

Jag ska försöka att bli lite aktivare med bloggningen, det är faktiskt ett bra sätt att få ur sig allt. Dessutom ska jag försöka bli aktivare på ett annat sätt också, tro det eller ej, men jag ska börja träna. Dock kommer det inte bli så jätteseriöst, bara promenader och springturer och sådant skoj. Jag är väldigt taggad på att göra det, tills jag ska göra det då det inte går lika bra. Men TAGGA! Jag ska

Åska

Jag brukar verkligen hata åska, jag brukar få så grymt ont i huvudet när det är påväg. Men idag när det åskade tyckte jag faktiskt att det var riktigt mysigt och jag fick inte ont i huvudet förns det var påväg bort, haha.

Jag beställde lite papper och broschyr från Skandinaviska Institutet och fick grejerna idag, jag vill åka NU! Det ska bli så himla kul, jag vill bort från Sverige.

Mamma, jag älskar dig <3

RSS 2.0