26 februari, slö och trött

Halloj!

Jag har varit lite off i några dagar nu, men jag har inte känt för att skriva och har inte direkt haft något att berätta. Fast det har jag väl iofs inte nu heller. Well well, jag vet inte vad jag ska skriva om.

Jag vill vara klara med gymnasiet nu! Jag vill åka till USA, fatta vad kul jag ska ha! Sen är det ju inte fel om det finns många snygga killar heller, men det är ju bara önskedrömmande. Haha.

Nu har jag nött hela första säsongen av Desperate Housewives, kan lova att det är bra! Alla serier är bra till en början, men sen blir de oftast dåliga. Men inte Desperate Housewives inte, och inte Greys Anatomy heller (trots att jag tyckte att de hade en liten svacka ett tag) och One Tree Hill blir ju nästan bättre ju längre det går. I LOVE TV! Kan jag lova.

See ya!
/ S

22 februari, söndag

Tjena mittbena!

Idag är det söndag och det betyder ju såklart reklam för min del. Blää, inte kul alls. Jag hatar verkligen snö, det gör allting så mycket svårare. Men men, det är sånt man får ta när man bor i det här landet.

Efter reklamen så har jag typ inte gjort någonting alls, tittat på två avsnitt av Desperate Housewives som jag fick i födelsedagspresent. Jag tycker det är så grymt bra, helt sjukt.

När jag försöker tänka postivt så är det alltid någonting som händer, precis som för att säga att jag inte förtjänar att vara riktigt glad. Det kanske inte är meningen att jag ska vara det. I don't know.

Jaja, nu måste jag väl sätta mig och räkna reklamen också, är det verkligen nödvändigt? Dom ska väl bara återvinna den iaf, eller?

See ya!
/ S


20 februari, skit

Hej!

Varför händer allt skit oss? Jag orkar fan inte med det här mer. Nervösa sammanbrott, javisst. Det känns som en vardag nu för tiden.

Det kommer bli bra, det hoppas jag verkligen. Jag klarar inte av annat än bra nu..

See ya!
/ S

Take me away..

20 februari, tv-tittande

Tjolahopp!

Hur är det gott folk?

Jag kommer vara extremt besviken och typ hata mig själv imorgon för reklamen ser ut likadan som när det kom. Hmm, duktigt av mig där. Jaja, jag fixar det imorgon, jag blir nog inte borta så länge. Dock är det så jobbigt att försöka göra något när man kommer hem efter att ha varit i stan, man är helt slut. Men är man dum så är man.

Förresten, förstod ni varför min blogg har den adress den har? peacerichsson.blogg.se alltså.

Jaja, nu ska jag titta lite på tv. Let's Dance ikväll, det är skoj. Heja Morgan!

See ya!
/ S

20 februari, soffpotatis

Tjena!

Man blir lätt en soffpotatis när man får vara hemma, inte bra det. Har inte gjort något vettigt idag, bara fixat med företagsekonomin. Det känns som att fortsättningen av dagen kommer se ungefär likadan ut, dock är jag klar med företagsekonomin.

Reklam har anlänt, blää, det är mycket den här gången. Jag vill inte, men en liten kosing i fickan får man minsann.
Jag kom förresten på att jag måste vika reklamen idag, jag ska bort imorgon så då kommer jag nog inte hinna. Så det blir en rooolig dag idag, or maybe not.

Jag är inte så clever jag inte.. Jag bytte blogg för att jag ville veta vilka som läste vad jag skrev, men nu är det ju så att jag skrev på bilddagboken vad jag hade för adress till den här. Och hör och häpna, folk har läst utan att kommentera! Aja baja!

Har förresten kommit på att jag ska försöka göra mina inlägg intressantare, typ andra rubriker, annat innehåll och ska försöka lägga in lite bilder. Men hoppas inte för mycket nu, jag har extremt dåligt minne. Ni får helt enkelt ta och påminna mig.

See ya!
/ S

20 februari, ledig

Hello!

Jomenvisst, Malin har så rätt så. Bara för att man har lov så slipper man inte plugga, uscha. Jag sitter här nu och försöker småtrixa lite med företagsekonomi, fast egentligen börjar ju inte lovet förns imorgon. Vi har kanske tur ändå vi Thorenare. Dock lär jag iallafall plugga annat på lovet, har hört att det ska bli typ tre prov när vi kommer tillbaka. Oh shit! Matte, spanska och naturkunskap, kill me now! Nejdå, så illa är det inte riktigt än. Det är bara att kämpa på.

Idag har jag väl inget speciellt inplanerat, dock dyker det väl upp lite reklam vid min dörr om ca en timme. Kul! Inte ett dugg, men man tjänar ju en liten kosing iallafall. Och det behövs nu när jag har fått upp ögonen för en underbar telefon, du ska bli min!

Well well, plugget kallar.

See ya!
/ S

19 februari, nybörjande

Halloj!

Nu har jag startat en ny blogg, så välkommen! Jag kände att jag vill veta vilka som läser, så kommentera nu gott folk.

Nu har jag fått lov, vet ni hur skönt det känns? Helt underbart kan jag tala om för er! Så nu kanske jag kan ta och slappna av lite grann, orkar inte stressa hela tiden.

På lovet ska jag vara med Jennifer iaf, vi ska ta en sväng till Valbo och handla eller något sånt. Det blir skoj! Kommer sakna henne jättemycket om jag inte får träffa henne, så det lär vi fixa.

Jaja, var beredd på att alla mina inlägg kommer att vara så här tråkiga.

Är det någon som är duktig på att fixa design? Jag kan inte..

See ya!
/ S


RSS 2.0