Lov

NU ÄR DET ÄNTLIGEN SPORTLOV! :D

Skoltrött

Sjukt skoltrött, sportlovet kommer vara extremt välbehövligt!

Skola

Kom till skolan för ungefär en timme sen och har kommit på nu att det var helt onödigt. Vi har en frivillig lektion som vi ska hålla på med ett grupparbete på och vi vet inte vad vi ska göra nu. Vi är typ klar tror jag.
Helen sitter och ritar bilar och jag sitter och gör ingenting typ. Rolig dag, javisst.

Meningslöst

Shit, blir så sjukt trött efter skolan.
Idag fick vi reda på att vi ska läsa en bok på spanska, och alla som känner mig vet att jag är sämst på det, känns inte så fruktansvärt bra. Vi har läsförståelseövning idag bara för att veta på vilken nivå vi ligger och vilken sorts bok vi ska välja, det kanske var typ en fjärdedels A4 och jag fattade typ ingenting, känns inte som att jag kommer fatta så mycket av boken heller.
När man skulle åka hem så blev tåget först inställt och ersatt med buss, sen när man sitter på bussen så måste man kliva av för att vissa måste åka taxi. Jobbigt, men faktiskt rätt skönt eftersom att jag hatar bussar.

Vilket meningslöst inlägg, herregud.

Skola

Imorgon är det dags för skola igen, kan inte säga att jag längtar direkt. Men det blir nog bra, det är ju bara en vecka kvar innan lovet. Dock är det väldigt jobbigt att ha haft två veckor praktik och sen försöka komma ihåg allting man ska ha gjort.. Men vi får hoppas på det bästa.

18 år

Idag fyller jag 18, det betyder att jag har blivit vuxen. Det känns inte som att det är så stor skillnad, men det kanske blir. Man vet aldrig.

Trött

JAG HATAR MIN MAGE, bara så ni vet sådär. Har sjukt ont i den, JÄMT!


Börjar bli lite trött på skolan nu igen, men snart är det APU. Det blir nog bra, hoppas jag iaf :) Alla är så söta så!

Internt

Amisassa!!

RSS 2.0