What to do?

Här sitter/ligger jag i soffan och nördar. Försöker komma på något vettigt att göra med mitt liv.
Det jobbiga är att jag har massa saker jag vill göra, men jag vet inte hur..
Jättesugen på att börja plugga, men även lika sugen på att åka som au pair. Rädd att jag ångrar mig hur jag än väljer. Ett år utan Leo känns inte som en möjlighet nu, men att inte åka som au pair när jag verkligen vill det kommer antagligen göra så att jag ångrar det senare. Och vad är väl egentligen ett år..? ....

Har iallafall lovat mig själv att åka om jag inte kommer in på utbildningen jag har sökt, och jag måste hålla det!
Vi klarar ett år ifrån varandra, det är jag inte rädd för. Men jag vill inte vara ifrån honom, det är det som är problemet..

Tönt-Sissel


Ändrade planer

Det var ju tänkt att jag skulle jobba min sista dag i fredags, men så blev det inte.
De ville ha kvar mig ett tag till så jag ställde upp. Lika bra tänkte jag. Är ju inte helt fel med lite extra pengar, men jag fick ju offra semestern då. Men sånt är livet. Kanske kan ta det rätt lugnt i sommar ändå om jag har tur.

Jaja, det var väl typ det jag hade att berätta.

Update

Nu är det väl dags för en uppdatering igen.

Fick mail idag om att jag kommit in på kursen "Vittnespsykologi", hade hamnat som reserv där, på plats 49! Fattar ni? Jag har rätt bra betyg och sådär. Lägsta meritpoängen på den kursen den här sommaren var 21,8 av 22,5. Förstår ni hur sjukt det är? Huuuuur mycket poäng som helst! Och det var den som hade lägst. Jag ligger ändå på 21,1 och trodde liksom att det var tillräckligt bra, men tji vad jag bedrog mig.
Men sak samma, har iallafall kommit in, känns sjukt bra!

Bara 4 dagar kvar på jobbet, känns också sjukt bra!

RSS 2.0