Bäst

Malin och Helen är bäst, så är det bara :)

Haha

"Men du får väl tänka nästa gång då!"
Citat av Malin, internt som bara sjutton ;)

Invandrare

3:e generationens invandrare, tjohej!

blää

Rätt lugn dag idag, dock väldigt tråkig. Och efter maten så fick jag sjukt ont i magen, jag kan inte äta vanliga makaroner, jag måste ha fullkorn! Blää på Ångköket! :P

Aja, gick rätt bra på provet tror jag, hoppas iaf. Matteprov på onsdag så det är väl bara att plugga till det nu, blää! Mycket som bara är blää nu, varför kan det inte bara få vara lugnt ett tag?

Prov

Sitter här och taggar för geografiprovet som börjar om en timme, uscha.. Varför behöver jag veta vilka olika jordbruk som finns och vad man behöver tänka på för att kunna ha ett jordbruk någonstans? Jag kommer inte behöva det!

Fredag

Jag tycker inte om geografi och jag tycker inte om läraren, blää! Jag tycker inte om att vara här när jag egentligen inte behöver, jag vill hem!

Noll ork

Jag vill inte plugga, jag orkar inte plugga. Varför har vi så mycket nu? Mycket i början av läsåret, mycket i slutet, ingenting typ i mitten. Varför kan man inte sprida ut allting lite istället?

Trött ..

.. på skolan, trött på att lärarna, trött på att vara sjuk, trött på att bara sitta/ligga i soffan hela dagarn och trött på att vara trött på allt!

+ med att vara sjuk

När man är sjuk kan man:
titta på tv
ta det lugnt
duscha hur länge man vill
plugga (fast det gör man inte egentligen)
göra slut på allt papper som finns i huset
dricka mycket varma drycker
överanvända febertermometern (bara för att man inte har något annat att göra)
ha roligt för att man pratar konstigt när man är förkyld
sitta och skriva såna här listor
och ha VÄLDIGT tråkigt!

Jag försöker komma på postiva saker med att vara sjuk men det finns nog inga riktigt bra. Jag har så extremt tråkigt och längtar nästan till skolan, så imorgon åker jag dit, det spelar ingen roll hur jag mår. Watch out!

Vem vet? Inte du, inte jag.

Jag har tänkt mycket på att folk säger att de vet hur det är, men ingen vet hur det är för mig. Ingen kan sätta sig in i hur jag mår, inte ens min familj. Alla går igenom olika saker, alla känner olika saker, alla har varit med om olika delar av den stora saken under resans gång. När folk säger att de vet hur det känns så tänker jag på en gång att "nej, det gör ni inte", men på något sätt känns det ändå som en lättnad att folk säger det.
Ingen kan någonsin säga att de vet hur de känns, ingen vet vad vi har gått igenom, ingen har varit med på mina resor till helvetet under de här åren. Ingen är med på resan dit nu som jag inte vet när jag kommer komma tillbaka ifrån, aldrig kanske.
Jag vet inte ens hur jag känner ibland, hur ska någon annan kunna veta det då?

Nu låter det som att jag inte vill att någon ska bry sig, men det handlar bara om att ingen någonsin kan förstå vad jag bär på. Alla känner olika saker, alla går igenom olika saker, ingen har samma sätt att hantera saker på.
Andra kanske vill förstå för att kunna hjälpa, men jag kommer aldrig kunna förklara hur jag mår, hur jag känner mig, vad jag har gått igenom, ingenting.

...

Jag hatar att vara sjuk!

Agro-Sissel

A: Kallar dom dig agro-Sissel i skolan eller?
S: Näe, afro-Sissel, okej?!

Söndag

Jag tycker verkligen inte om söndagar, jobbigt när man vet att en hel veckas skol börjar snart. Dock har ju jag i och för sig bara 3 dagar, haha. Men det känns ändå inte speciellt frestande att kliva upp 5:30 alla de tre dagarna, men jag är väl typ den sista som ska klaga på schemat.

Idag blir det promenad med Ida och massa plugg, uscha. Kanske ska tvinga pappa att övningsköra med mig oxå, men det återstår att se.

What?

Jag har blivit så dålig på att uppdatera, men det är för att jag inte har något att berätta.

Vad vill ni att jag ska skriva om?

Skolfoto

Jag är såååå otaggad för skolfoto imorgon!

Schema

Vi har fått nytt schema den här veckan igen, världens bästa schema typ. Jag går inte i skolan på torsdagar och fredagar, hur skönt som helst. Dock är det inte allför roliga dagar innan dess, långa dagar.

Btw, jag hatar geografi!

Inspirera mig

Vad ska ni hitta på för något idag? Jag behöver inspiration.

Zero ork

Jag hade tänkt lägga upp bilder på mitt nyfärgad hår, men jag känner nu att jag inte orkar fota. Det får helt enkelt bli någon annan gång.
Förövrigt så tycker jag att det blev rätt bra, det blev inte svart iaf. Dock kanske jag ser ut en smula som ett lik, men det är sånt man får leva med.

Hurtbulle

Varning för tråkigt inlägg!

Inatt har jag sovit 9 och en halv timme. Somnade ganska snabbt, sovit rätt bra (dock har jag världens värk i nacken nu, så vad har jag gjort?), vaknade ganska utvilad.
Och nu undrar kanske en del varför jag håller koll på sånt, jo det ska jag berätta, för vi håller på med ett arbete på idrotten när vi ska kolla upp hur vi sover under två veckor + att vi ska svara på frågor om hur vi lever och så. En fråga var typ om man hade någon sovpartner, varför ska läraren vet det liksom? Haha.

Idagen ska jag vara så hurtig att jag ska gå ut och springa 2km, och för de som känner mig vet att det är typ ett underverk. Jag var faktiskt ute och sprang igår också, men då fick det bara bli 1km.

Vågar jag?

Jag har köpt hårfärg idag, typ brun. Dock ser det lite läskigt ut om man tittar på hur resultatet kommer se ut med min hårfärg, typ svart. Vågar man prova ändå? :S

TBS

Jag älskar Thoren Business School, haha.
Problem med schemat, vilket resulterade i en ledig dag för mig. Engelskaläraren var bokad på tre lektioner samtidigt, vet inte hur de hade tänkt att det skulle funka, så vår lektion blev inställd. Och på eftermiddan har vissa individuella val, men inte jag :)
Och på fredagar går ju vi typ aldrig i skolan, det är bara självstudier då. Så nu har jag helg, och vill ni veta en sak?, det är så jävla skönt!
Tänk vad mycket man kan tycka om skolan ibland, haha :)

Btw, TBS låter som en sjukdom, haha.

Läser du?

Vilka är det som läser? Kan ni inte kommentera?

RSS 2.0