Dålig uppdatering

Jag har blivit så dålig på att uppdatera, men jag har mina anledningar och förutom dessa så är det extremt varmt och jag klarar inte av att sitta vid datorn någon längre tid.

Jag vill ha kul, jag vill träffa mina underbaringar, jag vill bara vara, jag vill att allt ska vara bra..

Jag saknar och älskar dig mamma, nu och föralltid <3

Marknad

Japp, imorgon blir det faktiskt marknad med sötaste Ida, det kommer bli så skoj att träffa henne. Vi träffas alldeles för sällan nu för tiden, it's a shame.

Dagarna fungerar någorlunda bra, det är på kvällarna när paniken kommer, när jag känner mig hjälplös, när jag känner att jag inte orkar med det här. Jag förstår inte hur jag ska klara av ett helt liv utan min positiva, söta, gulliga, snälla, underbara, perfekta mamma som alltid har stöttat mig till 110%, hur klarar man det?

Jag saknar och älskar dig mamma <3

19 juni

Det har varit dåligt med uppdatering nu, men jag har varken haft ork eller lust. Jag har inte så mycket att skriva om..

Har jobbat några dagar på affärn här i byn nu, det är skoj. Hoppas på att det blir mer nu i sommar, håll tummarna.

Vet inte vad jag ska skriva, absolut ingenting nytt har hänt. Jag har fortfarande inte förstått så jag går runt i någon slags dvala, sover jämt och mår ... konstigt.. Jag vet inte hur jag ska förklara, konstigt får helt enkelt duga.

Jag saknar mina pluppar..

Jag saknar och älskar dig mamma <3

Förstå..

Vi hade begravningen i tisdag men jag förstår fortfarande inte. Alla säger att det ska bli så mycket lättare att förstå när den väl har varit, men jag gör inte det. Kommer jag någonsin att förstå? Kommer jag bara förstå när de stora stunderna i mitt liv inträffar och jag inte har min mamma att dela dessa med? Jag vet ingenting, jag förstår ingenting.
Kommer mitt liv bara att flyta på så här utan att jag förstår någonting? Vad är det för liv? Det känns som att jag ljuger för mig själv när jag försöker berätta att hon inte finns längre, gud vad jag saknar min mamma.

Jag orkar inte med alla dessa frågor som jag inte har något svar på. Jag vill veta precis hur allt kommer att bli, jag vill inte leva i det här mörkret.

Jag saknar dig mamma, vi behöver dig här <3

RSS 2.0